Cu blog (din nou)

Acum ceva timp mi-am închis blogul. Nu pentru că aș fi avut eu mare trafic (clar nu a fost o mare pierdere a blogosferei) ca să pot să influențez pe cineva, dar simțeam că tot ce scriam era, cumva, folosit împotriva mea. În plus, conjunctura de atunci nu prea îmi permitea să scriu chiar despre orice vroiam să scriu, așa că frustrarea probabil a fost cauza principală pentru care am încetat să mai scriu și am șters întreaga bază de date.

În momentul în care am apăsat butonul și am șters toate gândurile mele am simțit că pierdusem ceva și preț de câțiva ani nu am reușit să compensez acel ceva cu nimic.

Și-am încercat să scriu pe Facebook, mi-am spus că acolo este nou blog, dar am constatat că majoritatea oamenilor intră acolo să vadă pisici, copii mici, poze din vacanțe sau să agațe. Nu aveam prea mare elan în a posta pe Facebook un comentariu despre o modificare a Codului Fiscal sau vreo critică la adresa unui om politic sau a unei instituții, simțeam că se pierd în marea de pisici, copii și altele.

Așa că de două sau trei luni tot am tot dat târcoale domeniului, ba să văd dacă mai are nameserverele bune. ba am instalat WordPress-ul, cu o dorință reală, dar totuși reținută de a scrie. Azi am luat taurul de coarne și i-am dat drumul.

Deja mă simt mai bine. E o treabă și cu scrisul pe blog, e ca și cum te-ai duce la spovedit. Când scrii despre orice, fie că este un lucru bun sau rău, te descarci, afli că și alții au aceleași trăiri ca și tine, iar la finalul zilei te simți bine.
Lipsa scrisului pentru mine a fost ca un sevraj prelungit. Problema este că dependența nu a trecut ci doar s-a nuanțat așa că revenirea la viciu este cea mai mare plăcere pe care o pot avea.

Nu mă interesează să fac trafic pe acest site, nu candidez, nu susțin nicio cauză, chiar nu mă interesează ce crede fiecare despre ce postez aici, scrisul este doar o metodă de a-mi descărca sufletul și mintea.

Celor care vor aprecia acest blog le urez lectură plăcută.

Mai citesc
Top