Analizele medicale nu vor mai fi obligatorii pentru înscrierea la grădiniță

Idioții noștri de conducători au ticluit un proiect de lege / ordonanță / ce-o fi prin care vor să scoată obligativitatea analizelor medicale (care oricum nu există, dar grădinițele o cer ca garanție) pentru înscrierea copiilor la grădiniță.

Mi se pare o măsură cel puțin tâmpită, în contextul în care la nivel european s-au înăsprit legile privind obligativitatea vaccinării copiilor (în Germania părinții pot fi acuzați de vătămare corporală dacă un copil face o boală gravă și se dovedește că nu a fost vaccinat). În plus, virușii se dezvoltă și se diversifică de la an la an, iar industria farmaceutică abia mai ține pasul în a crea medicamente care să le vindece.

Ca să nu mai spunem că există în România o specie de mămici care nu-și vaccinează copiii, ca să-i ferească de „conspirația mondială a vaccinurilor pline cu cancer sau autism”, foarte active pe Facebook și care au tot mai mulți adepți. Totul se întâmplă sub pretextul că „cel mic trebuie să își dezvolte imunitatea” fără ajutorul vaccinurilor. După părerea mea, o mizerie, iar cei care nu își vaccinează copiii sunt cel puțin inconștienți.

Vorbesc ca tată de copil care de când a mers la grădiniță a stat mai mult bolnav decât sănătos și nu din vina lui sau a noastră, ci din vina unor părinți retardați care își trimit copiii cu febră la grădiniță.

Mai citesc
Top